Skulle ju bli bättre med uppdatera...

dryg två veckor sen jag skrev nått...jag som skulle bli bättre på det här... oh well...
Skolan har börjar igen efter en veckas lov, vilket var behövligt. Gjorde inte så mycket på lovet. Var till sundsvall med jennie en dag sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, spelat sims är väl det enda jag har gjort och kollat på tv/netflix.
Men nu har skolan börjat igen och vi har gjort rätt mycket.
Gick genom retusch i photoshop i måndags, vilket var intressant så nu kan man göra det också!
Sen i tisdags var halva klassen i studion för att göra uppgiften med vår tredje inhyrda lärare, vilket var roligt. Tiden gick väldigt fort! hann dock inte med alla bilder men det gjorde vi klart igår före friskvården.
Sen hade vi klasshängning igår istället för idag för att vår ena lärare var sjuk, det var lite konstigt men gud vad vi skratta, tror alla var lite trötta och det var på eftermiddagen, så tror det var dax att gå hem redan då.
Idag är halva klassen i mörkerrummet och andra halvan sitter i datasalen och redigerar studio bilderna! så rätt slapp dag idag.
Märks att jag har suttit vid datorn ett tag nu för min högra hand är iskall! man kan nästan tro att jag har stoppat den i frysen för så kall är den! dålig blodcirkulation!
Jag kanske borde ta på mig vantar när jag sitter vid datorn så jag inte ska bli så kall? nä blir så himla jobbigt att redigera bilderna då..

purplebambi.blogg.se

Denna blogg kommer vara om lite vad som helst. Det jag känner för att blogga om. Har en fotohemsida som ni får gärna checka in: beasundberg.weebly.com även där har jag en blogg som jag aldrig uppdaterar..

RSS 2.0