Hundvakt och lov

Var ett tag sedan man blogga nu, har totalt glömt!
har varit sjuk den här veckan, börja förra veckan med lite halsont sen över helgen bröt hela förkyldningen ut. Skit jobbigt! Har varit i skolan i tre och en halv dag, gick hem vid lunch för att jag verkligen inte mådde bra.
På onsdagen var naturfotografen Mats Andersson på skolan och hade föreläsning. Väldigt intressant att lyssna på. Sen kollade han på våra bilder och vart imponerad hur duktiga vi var. Fick komfimerat att det är mode/porträtt bilder jag ska hålla på med och det är bra för att det är det jag tycker är så roligt att göra.
Igår var jag hemma med migrän.
Idag var jag till skolan. Gick igenom att göra egna penslar i photoshop. Sedan blev vi bjudna på både chips och popcorn och dricka och vi fick kolla på film. En dokumentär om blinda fotografer och en annan som heter vid vägens ände. båda väldigt intressanta att kolla på. Sen var det lunch och efter lunch var det utvärdering och sen sluta vi för dagen och nu är det äntligen lov!! SÅ SKÖNT!!!
Ikväll är jag hundvakt åt farmor och farfar med min kompis Jennie.

purplebambi.blogg.se

Denna blogg kommer vara om lite vad som helst. Det jag känner för att blogga om. Har en fotohemsida som ni får gärna checka in: beasundberg.weebly.com även där har jag en blogg som jag aldrig uppdaterar..

RSS 2.0